Webshop Udbyder Træningsudstyr Som Mangfoldigheden Mangler

Billede:

Hos Billig Fitness har de mere end 10 års erfaring med salg af fitness-udstyr, og de ved, hvor vigtigt det er, at det skal være nemt for deres kunder at handle online.

WonderWho har i dag sat fokus på webshoppen Billig-Fitness, som er kendt for yderst god kundeservice, og man kan også se, at de har fået en webshop i både Sverige og Norge.

Billig Fitness følger trenden når det kommer til både fitness-, aerobic-, funktionelt-, og træningsudstyr. Derfor har vi her på redaktionen diskuteret lidt om vores egne fitness-vaner, vores børns “fitness”, samt hvordan og hvor meget man egentlig skal benytte sig af et fitnesscenter.

5 Spørgsmål og svar om træning

#1 Hvor gammel skal man være for at gå i fitness?

Der er ingen lovmæssige regler for, hvornår man må gå i fitness, men de fleste fitnesscentre har dog en regel om, at man skal være enten 15 eller 16 år for at gå i deres center. Der ses dog i flere tilfælde, at meget yngre træner med følgeskab af en voksen.

#2 Hvor lang tid skal man træne i fitness?

Der er stor forskel på, hvor lang tid man skal træne i fitness, og det kommer især an på intensitetsniveauet samt, hvilke øvelser man træner. I et fitnesscenter træner folk på store spænd lige fra 20 minutter til mere end to timer. Det er derfor meget individuelt.

#3 Hvilke maskiner skal jeg bruge i fitness?

Fitnessmaskiner har gjort det nemmere at træne nogle muskelgrupper mere isoleret, så man ved hjælp af maskinerne kan træne lige præcis den del, som man gerne vil forbedre. Der er dog stor forskel på, hvor gode maskiner er, og hvor langt fra naturlig træning de er.

#4 Hvor mange gange skal man træne om ugen?

Nogle træner alle dage i ugen, mens andre slet ikke træner i fitness. Hvis det virkelig skal give noget at gå i fitness, skal man helst træne 3-4 gange i ugen, men man kan også sagtens blive meget stærk uden at træne i fitness, og der er mange alternativer.

#5 Hvilke kosttilskud bør man tage?

Det har vist sig i mange tilfælde, at selvom mange troede at kosttilskud ville have overhalet naturlig kost, at man stadig ikke kan erstatte sin daglige kost med kosttilskud. Der findes dog meget kosttilskud, som kan hjælpe med at supplere sin normale kost, og som kan hjælpe med bedre resultater på træningen.

- Det skal lige siges, at ingen af ovenstående spørgsmål har noget at gøre med Billig Fitness, men det var blot noget vi diskuterede hos WonderWho, da vi alle har vidt forskellige træningsformer, men heldigvis er vi alle sunde og raske. Så der findes ikke noget endegyldigt facit på de fem spørgsmål.

Online Go-To-Place for Fitnessfolk

Billig-Fitness har store visioner. De vil nemlig ikke kun være den billigste udbyder af fitness-udstyr, men de vil også være et fællesskab for fitnessfolk, hvor det er nemt at handle både for private og for erhverv.

De tilbyder helt op til 365 dages returret, hvilket er et yderst sjældent syn, når man handler på internettet, og dette er endnu en grund til, at vi gerne vil sende lidt reklame i deres retning.

Træn hjemme i stedet for i et center

Der er mange fordele ved at træne derhjemme. Det kan være, at du vil supplere din daglige træning i fitness med to træningspas, og derfor kan du enten kører et sæt om morgenen eller om aftenen derhjemme, så man sparer tiden væk frem og tilbage til centeret.

Det kan eventuelt også helt erstatte dit fitnessabonnement?

Mulighederne er mange når det kommer til træning. Vi har i hvert fald fundet frem til denne gode gamle YouTube-video fra Billig Fitness, hvis du står og mangler noget godt udstyr til hjemmet.

Har du det også ligesom Peter eller jeg? Så kan vi kun sende et stort skud ud til vores venner fra Billig Fitness. 

Relaterede nyheder