E-mærket: Hele Danmarks Sikkerhed Til Online Handel

Billede:

E-handel har i mange år været stigende, og det bliver det fortsat ved med at være. Vi kaster i dag lys over webshoppen Citatplakat.dk, som går meget op i, at deres kunder føler sig sikre, når de handler hos dem.

Hvad er E-mærket? E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Emærket er et pejlemærke, som sørger for, at en webshop er til at stole på. E-mærkets køberbeskyttelse sikre en med op til 10.000 kr pr. handel, når man bestiller en fysisk vare.

E-mærket er lavet for at bekæmpe fup og svindel på nettet, og de stiller jurister til rådighed, som kan hjælpe og vejlede dig i situationer, hvor du har handlet på en hjemmeside, som er E-mærket.

Derfor kan du føle dig meget mere sikker, når du handler på en hjemmeside, som har dette pejlemærke.

Citatplakat har styr på godkendelserne

Citatplakat gengiver nogle af tidens sjoveste danske citater på plakater. Deres koncept er bygget op på, at de skal skabe et smil på folks læber.

Dette er ikke kun, når plakaterne hænger ude i folks hjem. De vil også gerne sikre en god oplevelse for kunden, når de handler på deres hjemmeside. Derudover vil de også gerne have en sund virksomhedsprofil, hvor de sørger for miljøvenlig pakning, da de sender utrolig mange plakater rundt i det ganske danske land.

Dette hylder vi selvfølgelig hos WonderWho, hvor vi altid er på udkig efter virksomheder, der sørger for at være fair overfor deres medarbejdere, miljøet og ikke mindst deres kunder.

Ikke en, men tre godkendelser

  • E-mærket
  • Webshop-mærket
  • Miljøvenlig pakning (Badge) 

Citatplakat.dk har styr på deres godkendelser, og dette er vigtigt når man driver en webshop.

Når du handler på Citatplakats hjemmeside, er du ikke kun beskyttet af E-mærket, men også Webshop-mærket, som er en anden ordning, som også har tjekket webshoppen. Skulle noget alligevel gå galt, er der også her en garantiordning at hente.

Miljøvenlig pakning

Miljøvenlig pakning er startet for at passe på klodens ressourcer. Hos WonderWho ser vi flere og flere webshops, som hjælper med at gå ind i denne kamp, og Citatplakat er en af dem.

Når du handler hos Citatplakat, kan du derfor kigge efter både E-mærket, Webshop-mærket og Miljøvenlig-pakning, som er nogle tiltag, der er svære ikke at hylde fra forbrugernes synsvinkel.

Som det fremgår af Miljøvenlig paknings hjemmeside, så er det svært at ændre hele verden, men du kan starte med dig selv og din virksomhed.

Relaterede nyheder