Unge Iværksættere Har Fokus På Grøn Profil

Billede:

Der er mere fokus på klimaet nu end nogensinde før. Det er vi glade for her hos FairPeople, og derfor vil vi gerne hylde nogle af Danmarks yngste iværksættere fra BforBadedyr.

Det er ikke kun Greta Thunberg, som har fokus på at gøre verden til et bedre sted. Trenden om at have fokus på klimaet kunne ses tydelig på det nyligt overståede folketingsvalg, hvor det klart var et af de største debatemner.

Man kan føle sig meget magtesløs i kampen for et bedre klima, men det er befriende at se, at nogle mennesker virkelig gør en indsats. Man kan gøre meget som privatperson, men det er især virksomheder, som kan lave forandringer, der virkelig rykker, igennem deres CSR-programmer.

Unge iværksættere har hjertet på det rette sted

Konceptet bag BforBadedyr er lavet af et så ungt søskendepar, at de ikke engang er gamle nok til at drive forretningen selv. Her får de hjælp af deres mor til at forhandle badedyr og andet strand-udstyr.

Det lyder umiddelbart ikke som en situation, hvor man ville tænke, at en grøn virksomhedsprofil er i højsædet. Her på redaktionen synes vi, at det er fantastisk at se en ny start-up virksomhed, hvor de har sørget for at blive certificeret hos MiljøvenligPakning samt CE-mærkning.

Grøn profil og høj produktsikkerhed

Hos BforBadedyr går de op i, at deres pakker ikke går i stykker, at de ser pæne ud, men også at de ikke skader miljøet unødvendigt. De har dog fundet deres egen gyldne mellemvej til, hvordan disse tre ting kan kombineres, og har tænkt over, at de ikke påvirker miljøet mere end højst nødvendigt.

Inde på deres hjemmeside https://bforbadedyr.dk/ kan man blandt andet finde disse udmeldinger:

  • Vi genbruger papkasser & pakkefyld
  • Vi køber indpakning af nedbrydeligt materiale
  • Vi printer kun 1 ordreseddel ud pr. ordre - det er den, som vi lægger i din pakke
  • Vi bruger et grønt trykkeri til alle vores tryksager
  • Vi har fravalgt at have et stort, farverig, trykt katalog
  • Vi sorterer og kører alt overskydende emballage til genbrug

Udover at have et samarbejde med MiljøvenligPakning, sørger de også for at være CE-mærket. Kort fortalt er CE-mærkning fabrikantens eller importørens angivelse af, at produkterne overholder kravene for EU.

CE-mærkning tager udgangspunkt i forbrugersikkerhed, forbrugersundhed og miljøhensyn. Så inden man vælger at bestille et badedyr hjem fra Kina, vil vi hos FairPeople lige sende vores tak til BforBadedyr, som gør en indsats for miljøet og kvalitet.

Relaterede nyheder