Rengøring Med Holdning (Social Ansvarlighed Og Grøn Profil)

Billede: Pro Rengøring

I dagens artikel har WonderWho valgt at kaste lys over virksomheden Pro Rengøring A/S, der har stor fokus på på gode normer for miljø, kvalitet og ansatte.

Rengøring er en stor del af manges hverdag, og god rengøring er vigtigt omend man er privat eller har en virksomhed, hvor ansatte og kunder færdes.

Hvem er ProRengøring?

ProRengøring er en virksomhed, der tilbyder skræddersyet rengøringsløsninger til både private og virksomheder i hele landet. Pro Rengøring åbnede deres første afdeling i 2008 i Tønder, men er sidenhen vokset til mere 250 medarbejdere landet over.

Ved at sikre gode aftaler med deres kunder, sikre Pro Rengøring altid, at der er lavet en god forventningsafstemmelse. De sætter nemlig en stor dyd i ærlighed og åbenhed. De har en sund virksomhedsprofil, hvor de blandt andet lever efter princippet rengøring med holdning.

Rengøring med holdning

Når man outsourcer sin rengøring, er det rart at vide, at dem som udøver servicen både passer på ens inventar, at det bliver gjort med fokus på kvalitet og miljø, men også at dem som udfører arbejdet trives.

Social ansvarlighed

Hos Pro Rengøring har de noget, som de kalder rengøring med holdning.

Det er virksomhedens sociale ansvarlighed over for deres ansatte, som hver dag bliver sendt ud til deres kunder. De gør derfor en stor indsats for, at ikke kun deres ansatte, men også deres ægtefæller, børn mv. Har det godt.

Det er nemlig en branche, hvor der kommer mange udlændinge, og for Pro Rengøring er det vigtigt, at både de ansatte og deres familie bliver godt integreret i Danmark. Dette hylder vi gerne her fra redaktionen i WonderWho.

Grøn profil

Et af de største samtaleemner verden over lige nu er klima. Noget af det vigtigste er, at alle virksomheder ved, hvor vigtig en grøn profil er. Det gør de heldigvis også hos Pro Rengøring, hvor de kun bruger produkter som er svanemærket.

Derudover har de naturligvis også arbejdstilsynets grønne smiley, da de tænker meget på, hvordan de kan gøre noget godt for miljøet. Det er rart, når tanke bliver til handling, og disse fodspor må flere store virksomheder gerne følge.

Vi sender et stort tak og skud ud til Pro Rengøring, som vi mener gør en ekstra indsats for at være fair over for både medarbejderne, miljøet og kunderne. Keep up the good work.

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke ydelser og service, som du kan få fra Pro Rengøring? Se besøg deres hjemmeside på følgende link https://prorengoring.dk/  

Relaterede nyheder