Syspeople I Vækst - Søger Nye Medarbejdere

Billede:

I Århus ligger virksomheden Syspeople, som er blandet landets førende it-specialister inden for Service Management og ServiceNow.

Virksomheden er stiftet af Mikkel Leth-Nissen i 2012 og har allerede på få år, markeret sig som et specialiseret og teknisk velfunderet it-rådgivningsfirma. 

Gazellen springer atter

Nu går det så meget fremad, at der er brug for flere hænder, men virksomheden er godt klar over at det kan tage lang tid at finde de rette medarbejdere på det niveau der passer til virksomheden.

Store kunder - kræver et godt team

Når man servicerer nogle af landets større virksomheder, som eksempelvis Stofa, Sydbank og mange offentlige kunder, skal det være et godt team. 

Virksomheden forsøger at skille sig ud, på det snævre marked, ved at markere sig som de absolutte eksperter - og på samme tid, skal det med egne ord, være "et fantastisk sted at arbejde" - et miljø som sikrer work-life balance og personlig udvikling

Work-life balance er vigtig, når man skal hyre eksperter

Det skal være med til at tiltrække de bedste medarbejdere, som ønsker at have den bedste arbejdsplads på C.V. fremover. Men også markeres som det bedste valg, overfor hele familien hos den eftertragtede medarbejder.

Hvis du ønsker at læse mere om Syspeople som virksomhed, kan du gå ind på Syspeople's hjemmeside

Relaterede nyheder