40 år Med Fokus På Forskellighed Og Specialrejser

Billede: Canva

I en tid, hvor der er stor fokus på klima, svindel og præstationssamfund, har vi fundet et godt og "gammelt" århusiansk rejsebureau, Ruby Rejser, som vi gerne vil hylde. De har et stærkt værdigrundlag, som får udvikling og forskellighed til at gå hånd i hånd, og bidrager til at opdage det smukke ved denne verden.

“At rejse er at opsøge forskelligheden - opleve, mærke og prøve forskelligheden i naturen og klimaet, mellem mennesker og menneskeliv, mellem samfund og samfundsværdier.” (Ruby Rejser) 

Ruby Rejser startede som et lille selskab, hvor de lavede noget de gik meget op i, nemlig skirejser. Det er ofte svært at få sin hobby til at blive et stort selskab, især når man skal konkurrere i et marked, hvor store selskaber og pris har overtaget.

Virksomheden har udviklet sig med kvalitet i højsædet og specialrejser til forskellige målgrupper som familier, singler, venner og andre temarejser. De startede med at tilbyde skiferie til studerende, og har holdt ud i branchen, men udviklet sig med tiden.

Du tilbyder stadig skirejser til Norge og Østrig, men med over 40 år erfaring, har de fundet andre fantastiske destinationer uden om turismens hovedstrøg.

De rejsende er vores ambassadører

Det er nærmest i vores danske DNA, at vi skal ud at opleve verden. Det kan dog være svært at navigere rundt i alle de forskellige muligheder, som internettet tilbyder, og hvis man vælger efter pris, kommer man ofte et sted hen, hvor der er alt for mange turister, så man ikke kan opleve den kultur, som egentlig er i landet.

Fair prispolitik og sikkerhed

Ruby Rejser ved, at det er deres kunder, som er deres ambassadører. Derfor kan de konkurrere med en pris, hvor de ikke skal bruge en masse på markedsføringsomkostninger, da de sætter en stor pris på glade kunder og anbefalinger, ligesom vi giver dem.

Har du prøvet at være ude at rejse, og mødt folk, som har bestilt præcis den samme rejse som dig, men til den halve pris? Det kan være lidt frustrerende, og derfor sørger de også for hos Ruby Rejser, at du får den billigste rejse, hvis du bestiller tidligt.

Deres holdning er, at prispolitikken skal være flydende, og et prisfald skal komme alle til gode. Derudover er de medlem af rejsegarantifonden, som er med til at sørge for din sikkerhed.

Bygger på stærke værdier

Ruby Rejser sørger for, at der er styr på det sociale og praktiske, så du kan have fokus på din krop og sjæl. De samler på tilfredse rejsende, og vi værdsætter, når nogen tilbyder noget, som kan stille vores nysgerrige træng, hvor man kan være aktiv.

Som H.C. Andersen sagde: “At rejse er at leve.” Men at rejse er også at lære. Det er dog ikke alle rejser, som man lærer lige meget af, men vi synes, at Ruby Rejser sørger for, at man kan opleve og udvikle sig. Derfor sender vi et stort skud ud og tak til dem her fra FairPeople.

Tak fordi i gør en forskel.

Relaterede nyheder