Hudplejeeksperter Deler Gavmildt Ud Af Deres Viden

Billede: Danish Skin Care

Hos Fair People hylder vi dem, der gør noget fair. Denne gang sender vi en digital klapsalve samt et anerkendende nik mod Danish Skin Care, der deler gavmildt ud af deres viden om hudpleje.

Hos Danish Skin Care kan man finde hjælp til alverdens hudlidelser. Siden er fyldt med guides til, hvordan man kan få bugt med alt fra bumser og hudorme til talgknopper og rosacea.

Deres guides er utroligt fyldestgørende samt velskrevne, og det vil vi her hos Fair People gerne applaudere med lidt omtale.

Rigtig mange døjer med hudproblemer, og derfor er det vigtigt, at man kan få kyndig hjælp, og det kan man hos Danish Skin Care.

Danish Skin Care forhandler hudplejeprodukter, men man føler aldrig, at man bliver overdynget med salgsbudskaber, når man læser deres mange guides om forskellige hudproblemer. Tværtimod føler man udelukkende, at man bliver fodret med al den viden og hjælp, som man har brug for, hvis man vil komme et specifikt hudproblem til livs.

En verden af content

Hos Danish Skin Care har man tydeligvis tænkt over, at alle ikke er lige gode til at konsumere tekst.

Derfor finder man også en masse videoer med ejer og stifter Mads Timmermann, der tegner og fortæller de mange seere, hvordan de kan få bugt med et givent hudproblem.

Alle kan stille spørgsmål

Danish Skin Care elsker at være i dialog med deres kunder og følgere, og derfor opfordrer de jævnligt dem, der besøger deres hjemmeside til at stille spørgsmål, og vores indtryk er, at alle spørgsmål besvares.

Mads Timmermann går også sommetider live på Facebook, hvor han besvarer spørgsmål fra følgerne og deler lidt ud af Danish Skin Cares produkter.

Mads Timmermann har selv kæmpet med hudproblemer

Ejer og stifter Mads Timmermann døjede i sine unge år meget med forskellige hudlidelser - særligt bumser. Det var en kamp for Mads at komme hudproblemerne til livs, og han erfarede, at mange af de produkter, som var på markedet, lovede mere, end de kunne holde.

Han satte sig derfor for at udvikle en hudplejeserie, som holdt præcist, hvad den lovede. Serien er udviklet med afsæt i, hvad forskningen siger virker, og det er tydeligt, når man tjekker Trustpilot, at hudplejeserien har hjulpet rigtig mange mennesker med at få en smuk og nydelig hud.

Relaterede nyheder