Fleksible Mødetider Giver Gevinst I Virksomheden

Billede:

A-mennesker og B-mennesker, folk er forskellige. I en webshop i Hillerød var der tidligere problemer med punktligheden i virksomheden og det gik ud over alle medarbejdere.

Men bare ved at forskyde en gruppe medarbejderes mødetider fra kl 7 om morgenen til kl 9, er det problem helt afværget. 

" Vores lagerdrift kører faktisk meget bedre nu, efter at vi på en måde har fået 2 hold, som møder forskudt af hinanden, kan driften faktisk køre mere glidende i længere tid af gangen. Det er min klare overbevisning at vi har fået mere effektivitet ud af vores få medarbejdere, og nu kan vi faktisk drifte 2 timer mere hver dag " - Udtaler Christian

Moderne at indrette sig efter ansattes behov

Vi hører mange nyheder om at virksomheder skal være bedre til at tilpasse sig medarbejderes behov, hvis de gerne vil beholde medarbejdere i længere tid.

Især virksomheder med ufaglært personale hvor løn-niveauet bare er lavere, er det en stor differentiering at kunne tilbyde medarbejderne at møde enten senere eller tidligere efter deres behov.

" Det er klart at vi skal gøre hvad vi kan for at være konkurrencedygtige, så vi kan ikke bare hæve alle timelønningerne på lageret helt op i skyerne, men der er heldigvis muligheder som disse, som vi oplever at medarbejderen bliver glade for. "

Christian's teori er at bedre arbejdsvilkår der passer til den enkelte, kan holde medarbejdere glade og tilfredse i længere tid end bare lønnen.

Du kan læse mere om Christian's virksomhed på  billig-fitness.dk

Relaterede nyheder