Fair Priser I Et Presset Marked

Billede:

Vinduer og håndværksbranchen er i opsvinget blevet presset af mange nye leverandører, som gerne vil have en del af kagen, men nogle kan huske sidste opsving og hvordan de samme leverandører med branchen billigste priser, gik konkurs på stribe.

Erfaring og leveringsdygtighed er helt fair

" Jeg har oplevet kriser og højkonjukturer, jeg skal ikke ride bølgen for dernæst at støde på grund når der er lavvandet. Jeg går op i at have et godt navn gennem tykt og tyndt. Det er vigtigst for mig at holde alle aftaler og altid levere et godt produkt " - Jeppe fra Net2Kompagniet

Iflg. et forum på byggeri.dk, her: https://www.byggeri.dk/guide/v... er der desværre flere dårlige oplevelser i byggeribranchen.D

Det er man godt klar over vindues- og håndværksbranchens blakkede ry, hos Net 2 Kompagniet, og her satser man benhårdt på at få flere kunder, gennem mund til mund.

" Det er svært for os at bevise, overfor vores kunder at vi er anderledes end vores konkurrenter. Jeg kan nemt påstå det ene og det andet på min hjemmeside, men i virkeligheden handler det om at skabe gode relationer gennem det arbejde vi udfører "

Hos FairPeople.dk tager vi ikke stilling til om net2kompagniet er bedre end konkurrenterne, men vi vil gerne hylde ambitionen om at skabe langvarige relationer - istedet for de hurtige salg.

Du kan se net2kompagniet's hjemmeside her: www.net2kompagniet.dk 

Relaterede nyheder