Om Wonderwho

Den moderne virksomhed der gør en ekstra indsats for at være fair - overfor medarbejderne, miljøet, kunderne eller andet. Vi sætter fokus på de virksomheder, som ikke bare eksisterer, men som gør en forskel.

Hvem er fair?

Retfærdig - Rimelig - Ordet er engelsk, men bliver brugt rigtig meget i det danske sprog. Hvornår er du så fair, jamen iflg. den engelske ordbog er du fair, når du behandler mennesker ens uden at favorisere eller diskriminere.

Nu skal det ikke handle om diskrimination overhovedet. Ligesom mærkerne fairtrade og udtrykket fair play, så har vi taget betydningen fair people til os på egne præmisser.

Vi sætter fokus på fair virksomheder, fair ledere og fair tiltag i organisationer, grupper og foreninger. Gode historier om virksomheder der gør noget godt - det behøver ikke at være en stor gestus, eller millioner til gode formål.

Det er fair at give et godt råd, videre til andre. Det er fair at have en arbejdsplads med plads til ansatte der kræver en ekstra indsats, og det er også fair - bare at holde fri én ekstra dag om året, fordi virksomheden holder fødselsdag, en medarbejder har jubilæum, eller bare fordi det er godt vejr.

Har du en god historie?

Hjemmesiden er udarbejdet, som et internt projekt af en gruppe medarbejdere hos den esbjergensiske virksomhed Nutimo. Derfor skal du tage fat i virksomheden hvis du gerne vil i kontakt med Wonderwho.dk omkring annoncering eller historier.

Vi lytter gerne til fair forslag

Du skal være velkommen til at sende os en god historie, vi er ikke så kræsne, men vores eneste krav er at du skal kunne definere, hvad det er du mener som virksomheden, gruppen, organisationen, lederen, medarbejderen eller foreningen har gjort - Det lille ekstra - der gør a du synes de fortjener at nævnes som fair.

Det er dog udelukkende efter vores beslutning, hvilke historier der kommer online og vi vil redigere sidste ord, hvis vi synes at historierne ikke passer ind i dette online medie.